Диона се довери на “Пайнер” за своята музикална кариера

Диона се довери на “Пайнер” за своята музикална кариера

Една дългоочаквана новина вече е факт – Диона се присъедини към звездния отбор на музикална компания “Пайнер” и обяви: “Щастлива съм със своя избор!” Меломаните от месеци гадаеха, дали това ще се случи и ето, че вече е факт. За зрителите на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K Диона не е непознато име. Нейни песни отдавна се излъчват в програмата, изпълнителката е била част и от спектакъла “Планета на 18” в пловдивската зала “Колодрума”, с който музикалната медия отбеляза своя рожден ден през 2019 г.

Че Диона е дама с характер, всички знаят и в това няма нищо лошо. Тя има позиция за нещата от живота и отстоява принципите си. Не се притеснява да изказва мнение и може би помощ в това й оказва образованието, което има – “Политология” от Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”. Диона е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от каста на различни риалити формати, пише музика и текстове за песни, както за себе си, така и за свои колеги. Родена е през юни 1995 г. в Бяла Слатина, зодия Близнаци.

Диона не крие, че обича провокацията в своите песни, а също и разнообразието във визията и стайлинга си. Певицата се стреми да бъде нестандартна и екстравагантна на сцената, а мечтата й е да помага на талантливи хора да направят пробив и да постигнат успех.
Ако искате да последвате Диона в социалните медии, това може да направите в Instagram и Facebook. Най-новите видеоклипове на певицата пък съвсем скоро ще ви очакват в нейния плейлист в YouTube – PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ