Диона влиза в август с “Камшика”

Диона влиза в август с “Камшика”

Още в първия ден на най-жаркия месец в годината – август Диона даде заявка за нещо наистина горещо, жарко и провокативно. Досещате се, че става дума за най-новия видеоклип на певицата със заглавие “Камшика”. Премиерата бе в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial, а вечерта и в телевизия “Планета” и Planeta 4K.
“Камшикът” е по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст на Лора Димитрова и самата Диона. Видеоклипът е с режисьор Виктор Антонов.

“В живота си съм била свидетел на различни ситуации, в които мъжете не дооценяват нас - жените. Налагат ни превъзходството си, искат да ни превърнат в “кучки”, но ние съвсем не сме “слабия пол”. Точно за силните жени, за жените с характер и за тези, които знаят как да устояват достойнството си е тази песен.”, споделя Диона. – “Има провокация във видеоклипа и тя е съвсем нарочно търсена. Ако не покажем, че знаем как да защитаваме себе си като личности, може да бъдем прегазени…”

2
Феновете също застават зад своя идол и с коментарите си подкрепят идеята на Диона за песента и видеоклипа:

“Диона откакто влезе в Пайнер няма спирачки… Очакваме летен хит… Диона избухна много жестоко. Песента ще гърми по клубовете… Браво на Диона, много е продуктивна… Диона е една от най-хубавите и най-бруталните певици в “Пайнер”. Песента е ултра хит, както винаги - просто е огън… Диона винаги е толкова различна във всичко, което прави…”

КАТЕГОРИИ