Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“

Дива, дръзка и различна е Райна в “Една на милион“

Преди по-малко от 24 часа певицата представи най-новия си видеоклип - “Една на милион“, а той вече дава заявка да се превърне в едно от най-ротираните заглавия в клубовете и музикалните класации. С този проект Райна поставя кулминация на поредицата от успешни заглавия за 2018 г. След “Зле те чувам“, регистрирала над 6 милиона гледания в YouTube и един от хитовете на лятото - “Бразилка“, идва още по-горещата “Една на милион“, която дава категорична заявка да надмине хитовия потенциал и успех на двете заглавия.

Убедителни са и първите оценки на феновете:

“Много добър проект, трети хит за тази година.”, “Най-различната и зарибяваща песен за последните 5 години.”, “Тази година направо пръска... Топ, Топ, Топ.“, “Красива, стилна и секси!“, “Айдееее, убивай ги! Клип на световно ниво! Тая година мачкаш.“, “Определено това е годината на Райна! Хит след хит!“, четем в PlanetaOfficial в YouTube.


В новия си видеоклип Райна е истински хамелеон, който показва два много различни нюанса на своята душевност. От една страна тя показва своята дръзка, предизвикателна и провокативна природа, а от друга – своята нежна, чувствена и романтична страна. От една страна са горещите кадри, в които Райна изкушава зрителите с пламенни танци, подкрепена от момичетата от балет “Нова“, а от друга – красивите и естетични подводни кадри, в които на Райна партнира красив мъж. Всичко това е поднесено с много стил във видеоклипа, за режисурата на който изпълнителката се довери на своя приятел Георги Нинов и на оператора Иван Иванов.

Лентата вече надмина 100 000 преглеждания, а пред www.planeta.tv Райна споделя:

“Умишлено забавих тази песен, защото е най-силната от заглавията, които представих през 2018-та. Винаги ми се иска да бъда по-различна и мисля, че тук се получи. Така го почувствах, така го и направих. Много съм щастлива, че песента допадна на моите фенове. Аз лично бях сигурна в успеха й. Искам да благодаря на целия екип, работил по нея и специално на моя приятел Георги Нинов, който ми помогна от създаването на визуалната концепция за представянето, през хореографията до най-малките детайли по реализацията на видеото.“

Автори на музиката и текста на “Една на милион“ са композитора Мартин Биолчев и текстописците Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

КАТЕГОРИИ