Джена: Благодаря Ви от цялото си сърце

Джена: Благодаря Ви от цялото си сърце

Часове след края на Националното турне “Планета Лято 2014”, Джена не пропусна да сподели благодарностите и емоциите, които я вълнуват със своите почитатели във Facebook. Певицата написа:

“Турне 2014 приключи. Пет невероятни концерта, подготвени от страхотните хора, с които работя и които са в живота ми вече години наред. За мен тези концерти бяха посрещнати със страхотни аплодисменти от моята публика и с адмирации за екипа ми”.

Определено появата й на сцената на музикалния тур предизвикваше сериозно вълнение сред присъстващите, които засвидетелстваха своята обич с много аплодисменти, бисове и пеейки в един глас с нея.
Освен на целия екип, работил за спектакъла й, Джена не пропусна да благодари и на своите колежки – Андреа и Мария.

“Благодаря на Андреа за отношението и колегиалността. Благодаря на Мария за съдействието и отношението! Приятелството между колегите е факт!”, написа изпълнителката на “Моли се да не почна”.

“Всички бяхте чудесни и без вас аз нямаше да се справя. Обичам ви всички и искам да сте живи и здрави, за да вървим напред! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!”, допълва още Джена в публикацията си.

КАТЕГОРИИ