Джена и Джордан със сериозна заявка за летен хит

Джена и Джордан със сериозна заявка за летен хит

“Нашата лятна изненада е вече тук и тя се нарича “По-полека”! Представяме ви я с голямо вълнение и се надяваме да ви хареса! Пожелаваме ви весело лято и да създадете много спомени на “По-полека”!”, обърна се Джена към почитателите на поп-фолка.

“По-полека” е песен, изпята от Джена и Любо през 2006 година, която получи нов шанс за сърцата на феновете. В новото изпълнение Джордан се представя достойно и получава овации от зрители и слушатели.
2

“Джена няма равна… Ах, този глас… Ти си пример на всички изпълнители как се прави хит, как се прави хубава и стойностна музика. Световните звезди ще ти завидят на гласа, на таланта и на твоята истинска красота. Обичаме те!”, пишат феновете за Джена и допълват: “Леле, това е ХИТ! Прекрасен дует на жена и Джордан! Тази песен трябваше да бъде изпята точно от тях… Джена и Джордан - два невероятни гласа, събрани заедно - отдавна чаках това… Очакваме и балада от вас… Когато топ изпълнители се съберат, хитът е гарантиран. Огън сте, Джена и Джордан!”

Музиката на песента “По-полека” в изпълнение на Джена и Джордан е написана от Стамен Стаменов, текстът е на Герго Милов, аранжимент - на Деян Асенов, а режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex.
А от днес започва и live-представянето на “По-полека” пред публика. В петък вечер Джена ще я изпълни в Мадан, а Джордан – в София, в събота вечер Джена гостува в Бургас, а Джордан – в Благоевград. В неделя вечер Джена ще пее и пред своите почитатели в столичния Студентски град.

КАТЕГОРИИ