Джена: Много държа да правя качествени проекти и се старая винаги да бъда различна

Джена: Много държа да правя качествени проекти и се старая винаги да бъда различна

Това споделя Джена в новия брой на “Звездно”. Певицата признава, че е много щастлива, че актуалния й проект “Градът работи за мен” се е приел много добре и е бил оценен от публиката, защото тя самата отдавна е искала да създаде нещо подобно и много различно от досегашните си проекти.

“Това беше един подарък, който исках да направя сама на себе си, нещо което отдавна исках да реализирам, защото не бих искала да си слагам рамки и да се ограничавам. Държах да създам нещо, което хората не очакват от мен, защото станеш ли предвидим за публиката понякога губиш интереса към себе си”, разкрива изпълнителката в предаването.

Джена допълва, че всеки носи своя стил и е важно да бъдеш различим, а тя самата винаги е държала на качествените песни и силните текстове. Това е и нейната запазена марка – тежките и смислени текстове, които минават през душата и сърцето ти.
Джена разкрива, че съвсем скоро ще отпразнува своя 30 годишен юбилей. Тази година тя е решила да празнува по-шумно, в компанията на своите близки, приятели и на семейството си, а лятото често смята да си почива край морския бряг, когато има тази възможност.

КАТЕГОРИИ