Джена: Най-голямата победа е да победиш себе си

Джена: Най-голямата победа е да победиш себе си

Джена често общува със своите почитатели в социалните мрежи. Още повече, че профилът й в Instagram вече е официално верифициран и е мястото, където феновете могат да бъдат сигурни, че ще комуникират лично с нея и ще открият най-актуалната и вярна информация. Джена не крие, че винаги, когато има време и възможност, споделя своите емоции с последователите, а тези дни тя бе откровена с тях относно най-голямата победа:

“Коя е най-голямата победа? Не е над хората, не е да доминираш, не е и да си първи! Всичко това са временни неща. Винаги има някой друг преди теб! Най-голямата победа е да победиш себе си! Останалото след това няма значение!“, пише Джена.


Певицата се радва на възможността да пътува и да се среща с феновете в цялата страна. Тя признава, че след почти едномесечна почивка, отново е на път и както казва:

“Сега имам криле да литна навсякъде. Следете графика ми и Ви очаквам. Хубав август месец на всички и събирайте спомени”.

Още тази вечер звездата на телевизия “Планета“ ще се срещне с почитателите си в Пловдив, а в неделя – и с тези в Созопол.

КАТЕГОРИИ