Джена: В “Не се извинявам” излях душата си

Джена: В “Не се извинявам” излях душата си

2024 година започва много ударно за Джена с представянето на новата песен и видеоклип “Не се извинявам”. Музиката и текста на песента са написани от самата певица, а аранжимента е на Александър Асенов. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex. Най-наблюдателните зрители сигурно вече са забелязали, че в YouTube могат да активират субтитри и заедно с Джена да пеят “Не се извинявам”. Активирането им става чрез бутона “настройки” в самия видеоклип.

“Подарявам ви тази песен! Тя е направена за вас! Обичам ви!”, обърна се Джена към своите фенове и допълва: “Една дълго подготвяна песен. Една песен, в която излях душата си. Представям ви “Не се извинявам” и се надявам да ви докосне, както докосна и мен. Нямах търпение да я чуете и вие и ще очаквам коментарите ви! Благодаря на целия екип, с който работихме по песента и видеото.”

2

“Точно това искаме да слушам от Джена! Това е нейния стил, с който я заобичахме всички! Успех!... Джена, нямаш слабо! Отново успя да ни докоснеш с проекта си…  “Не се извинявам” ме кара отвътре отново да кажа следното: Горда съм да се нарека почитател на Джена! Тази песен така здраво ме хвана, че силната емоция, която вилнее в мен, наслаждавайки се от сърчице на проекта като цяло, ще се помни години наред… Точно от това имах нужда! Благодаря ти, Джена! Това е Джена! Тази, която винаги успява да ми бръкне в СЪРЦЕТО… ДЖЕНА ИЛИ СМЪРТ!”

Live-представянето на “Не се извинявам” започва. Тази вечер Джена ще тества публиката в София, а в събота и българите, които живеят в австрийската столица Виена. Точно там е и европейската премиера на песента, а певицата се надява публиката вече да знае текста и да пее заедно с нея.

КАТЕГОРИИ