Джена: За да бъде всичко прекрасно, трябва да има и музика

Джена: За да бъде всичко прекрасно, трябва да има и музика

За Джена, лятото е най-вдъхновяващия сезон и затова поднася от сърце своите нови песни именно сега. Певицата вярва, че за да бъде всичко прекрасно, трябва да има и музика. Тя гостува в предаването “Звездно”, за да представи най-новия си поп-фолк проект, озаглавен “Шот за болката”.

“Песента е дело на Даниел Ганев като музика и аранжимент, а текстът е на Анастасия Мавродиева и половинката на Даниел, Сиана. Видеото на песента реализирахме в София. Имахме планове да направим летен клип на морето, но целият юни се оказа доста дъждовен, затова променихме сюжета и снимахме в столичен хотел, както и в едно студио - казва Джена и продължава - Посланието на песента е по-скоро свързано с многото партита, летните купони и това, което цяло лято очакваме да се случи, а именно да се забавляваме в нощните клубове.”


Звездата на телевизия “Планета” споделя, че визиите й в клипа са изцяло съобразени с модните тенденции за летния сезон, а песента “Шот за болката” е своебразно продължение на стила, наложен още в “Яко ми е” и “Хулиган”.

“Приятели, пожелавам ви весело лято, много настроение и ви очаквам на моите участия, за да се забавляваме заедно”, отправя своята покана Джена към всички почитатели на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ