Джена - бременна и щастлива

Джена - бременна и щастлива

Джена липсваше на своите фенове по време на грандиозния спектакъл “15 години телевизия Планета” на 22 ноември в “Арена Армеец”. Тя има своето логично оправдание за това, защото всички знаем, че е в очакване на първото си дете. Независимо от това, тя не се е скрила за публиката и когато се чувства в кондиция, се среща със своите почитатели в клубовете в България. 

Снощи Джена пя в морската столица Варна, където получи много овации и поздравления за чудесната форма, в която се намира. След своята изява Джена написа в официалната си страница във Facebook:

“Благодаря Ви Варна, беше страхотна вечер. Благодаря и на моите верни почитатели, които ме изпратиха подобаващо с букет цветя и топли пожелания. Обичам Ви и ще си мисля за Вас.”

Тази вечер певицата ще радва със своите хитове публиката в Пловдив, а в събота вечер ще пее в столицата. Вдъхновена от любовта и радостното окачване Джена лети с крилете на щастието и подготвя нови музикални изненади. А за какво става въпрос, ще стане ясно съвсем скоро.

КАТЕГОРИИ