Джена даде начало на честванията за рождения ден на “Планета”

Джена даде начало на честванията за рождения ден на “Планета”
Слушай в Стрийминг Платформите

Със своя концерт в Лондон, Джена сложи началото на поредицата от концерти у нас и по света, с които телевизия “Планета” реши да отбележи своето пълнолетие. 18 години, в които музикалната медия се утвърди като верен приятел, добър събеседник, душата на компанията за всички свои зрители. Празнична и много емоционална беше и срещата в Selby Centrе, където Джена представи любимите песни на българите във Великобритания. Да видят и чуят певицата бяха дошли наши сънародници, не само от Лондон, но и от Нотингам, Бирмингам, Манчестър и други градове.

А Джена направи празника наистина български и запомнящ се. В своя репертоар тя включи, както най-големите си хитове от поп-фолка, така и обичани от българите хубави народни песни. Огромно хоро с българския трибагреник се виеше в залата, а публиката пееше заедно със звездата на телевизия “Планета”. “Вижте го, жени”, “Хулиган, “Горкото момиче”, “Яко ми е” предизвикаха еуфория в гостите, които повече от три часа не спряха да аплодират певицата. Специални гости на концерта на Джена бяха популярните актьори Йоана Буковска, Ивайло Захариев и Любомир Ковачев.

Въпреки краткото време, което Джена и нейният съпруг Атанас Стоев имаха в Британската столица, те заедно с екипа на телевизия “Планета” успяха да се докоснат до атмосферата на Лондон преди Коледа. Мегаполисът вече е украсен и многобройни приказни светлини огряват централните улици. Витрините на магазините примамват с коледните си украси, а в хората се усеща вълнението от предстоящите празници. Музикалното семейство също се потопи в тази атмосфера и побърза да зарадва своя син Наки с интересна играчка от най-големия магазин за деца Хамлис (Hamleys) на Риджънт Стрийт.

снимки: Budilnik Party UK

КАТЕГОРИИ