Джена даде нов живот на любима песен

Джена даде нов живот на любима песен

“Не е любов” е заглавието на песента, което Джена избра за старта на своя канал в YouTube. Сигурни сме, че меломаните вече са направили своя абонамент, за да получават първи известия за видеоклиповете на звездата на музикална компания “Пайнер”. Видеоклипът е заснет само преди няколко дни, но песента е добре позната и любима. Тя е включена в албума на певицата от 2010 година “Не знаеш коя съм”, но новата версия идва и с нов оригинален аранжимент, направен от Симеон Сомлев.

“Не е любов” - една песен, която е на 15 години, а вие я заобичахте толкова много. Песента, която в последните месеци прави фурори по моите участия и я пея по няколко пъти на вечер, а се превърна и в истинска TikTok сензация. По тази причина реших бързо да я заснема, да я “облека” в нов аранжимент и да ви я подаря за 8 декември, за да я слушате още повече! “Не е любов” - моят поздрав за всички вас!”, написа Джена в социалните мрежи.

2

“Страхотна нова версия! Изненадан съм! Джена е страхотна и земна певица на десетилетието. Нека дадем втори живот на песента… Страхотен нов прочит на една толкова любима песен, която не бе забелязана на времето… Джена притежава един от най-разпознаваемите гласове във поп-фолка… Очакваме скоро нова авторска песен от Джена… В трудни времена като днешните с осезаема липса на любов, хората се сетиха и върнаха към това парче и Джена им стопли душите с този римейк. Браво!”, не крият задоволството си от новата версия на песента феновете на певицата.

Още тази вечер Джена ще представи на живо новата версия на песента “Не е любов”. Това ще се случи в Стара Загора, където певицата е специален гост за празника на студентите от Тракийския университет. Утре вечер тя ще пее в Банско, където белите писти но традиция привличат много студенти от цялата страна.

КАТЕГОРИИ