Джена дава заявка за хит на пролетта с “Моли се да не почна”

Джена дава заявка за хит на пролетта с “Моли се да не почна”

Само ден след Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, Джена подари на своите многобройни почитатели нов видеоклип към песента “Моли се да не почна”.

“Това е моят подарък за всички фенове, които ме подкрепят и обичат толкова години, и заради които се старая да правя хубави и качествени песни”

сподели певицата.

“Неслучайно избрах да представя този проект сега, като израз на моята благодарност към безусловната им любов”

допълни още Джена. Новата песен в репертоара на звездата е по музика на Йорданчо Василкоски – Оцко, с когото тя създаде “Песента на 2012” - “Да видя какво е” и текст на Мариета Ангелова. Видеоклипът към парчето е реализиран в рамките на три дни и в него вземат участие младежи от Враца и Видин.
Те са основните действащи лица в лентата, която е насочена именно към младите хора. Джена пък се превъплъщава в ролята на разказвач на историята, пресъздадена във видеото от режисьора Йордан Петков. В “Моли се да не почна” виждаме Джена в няколко красиви тоалета, стилно допълнени от ръчно изработени, екстравагантни аксесоари - бижута, дело на Мис Бони и “Flo ателие”. За прическите на звездата пък се погрижи коафьора Елена Кумчева. “Моли се да не почна” вече може да гледате в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, PlanetaOfficial, а по-късно тази вечер и в ефира на “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ