Джена и Атанас Стоев: Когато се видяхме, очите ни буквално залепнаха един в друг

Джена и Атанас Стоев: Когато се видяхме, очите ни буквално залепнаха един в друг

Броени дни преди Свети Валентин в “Автограф” гостува най-влюбената двойка в музикалния ефир – певицата Джена и барабанистът Атанас Стоев-Джуниър. Те избраха камерите на “Автограф”, за да споделят за първи път пред хората и в телевизионен ефир, че между тях съществува много силна любов. Двамата влюбени разказват как са се запознали и как всъщност е пламнала любовта между тях. Срещат се на 3 септември в дома на сем. Стоеви, за да разговарят за участието на Джена в предстоящия концерт на “Канарите”.

“Това е единствената певица, с която никога не бях се срещал и не сме се засичали и по участия. Когато се видяхме, очите ни буквално залепнаха един в друг. Беше голямо вълнение. Започнахме да се наблюдаваме. Не знам тя как се е почувствала, но аз като я видях, си казах: Тази жена трябва да остане в тази къща. Това е моята жена. Това е жената, която искам да бъде до мен до края на живота ми. Досега не вярвах в любовта от пръв поглед, но сега като ми се случи, човек започва да се замисля, че има и такива любови. Откакто се видяхме, не сме се разделяли”, разкрива Наско.

Младите влюбени казват, че случващото се между тях е обяснимо. Това е някаква химия, някакво увлечение, което се поражда в душите. Очите винаги подсказват каквото душата има да представи. Точно този поглед между тях е направил цялата магия.

“Погледнахме се и останахме така, заедно”, споделя Наско.

Джена и Наско се радват, че любовта ги намира в момент, когато и двамата са сами без половинки. Предишната връзка на певицата приключва година и половина преди да се запознае с музиканта. През това време тя дори губи надежда, че ще срещне мъжа на живота си.

“В едно от предишните си интервюта за “Автограф”, когато бях сгодена за бившия ми приятел, казах много неща, които не исках да кажа. Неща, които нито ги мислех, нито съм ги искала. Но пък с течение на обстоятелствата трябваше да кажа. Може би аз нямах смелост тогава да приключа нещата, трябваше много отдавна да ги спра. Но се увлякох в една връзка, за която, спокойно мога да кажа, че абсолютно съжалявам за изгубеното време. Сега, на базата на това, което съм преживяла преди, мога да оценя любовта и човека до мен. Аз съм много отдаден човек и в момента, когато го погледна, искам да съм залепена до него и да не се отделям”, казва Джена.

Джена и Наско признават, че скоро ще има сватба, но на коя дата ще е тя, засега остава в тайна.

КАТЕГОРИИ