Джена и Атанас Стоев анонсираха нов съвместен проект

Джена и Атанас Стоев анонсираха нов съвместен проект

Бъдещото семейство разкри част от новостите, които почитателите им могат да очакват от тях в професионален план. Под красиво пролетно фото от комплекс “Приказките”, Джена и Атанас Стоев споделиха, че скоро ще представят съвместния си проект “Севдалино моме”. Разбира се, мелодията ще бъде под съпровода на целия оркестър “Канарите” и ще бъде представена в новата фолклорна програма на телевизия “Планета Фолк”, посветена на Великден и Гергьовден. Обичаната фолклорна формация ще представи и самостоятелна композиция, включваща няколко тракийски мелодии в характерния “канарски” стил.
Джена и орк. “Канарите” вече заснеха и телевизионните версии на своите нови фолклорни предложения, а от първите кадри, които споделиха в социалната мрежа, виждаме, че на снимачната площадка властва много настроение и хубави емоции.

“Приятелство и професионализъм ръка за ръка:) Очакват ви изненади съвсем скоро от мен и орк. Канарите”, написа Джена под своя снимка с Атанас Стоев – младши, Надя Стоева и гримьора Борислав Соколов – Бони.

Всички новости около оркестър “Канарите” може да научите тази седмица в новия брой на “Фолкмаратон”.

КАТЕГОРИИ