Джена и Атанас Стоеви ще стават родители

Джена и Атанас Стоеви ще стават родители

Три месеца след като каза “Да” на своята половинка Атанас Стоев – младши, певицата опровергава схващането, че брака убива магията на любовта. Тя споделя, че след сватбата става все по-хубаво и все по-приятно.

“Влязохме в един приятен семеен живот, постоянно си припомняме сватбеното тържество и хубавите моменти. За цялото ни семейство сватбата ще бъде прекрасен спомен години наред. А за жената това е една голяма емоция. Наистина успяхме да реализираме една сватба-мечта за мен. Дори не съм си представяла, че тя ще бъде толкова хубава и приказна. Надмина очакванията ми”, припомня си Джена.


От ефира на “Планета” певицата ще зарадва зрителите и своите почитатели с най-прекрасната новина, а именно, че ще става майка. Заедно с Наско разбират, че ще стават родители в деня на снимките на видеото на най-новата песен на Джена със заглавие “Зависима”. Тогава певицата не се е чувствала добре и моли Наско да отидат до болница.

“Тази новина ни разтърси и двамата. Тя преобърна живота ми, на моя съпруг и на цялата фамилия. Наско е много щастлив, постоянно си говорим за това, мечтаем си. Дори са ни се насълзявали очите от вълнение. Това е най-благия момент в живота. Ние си го мислехме няколко месеца преди да стане и си го бяхме планирали. Най-хубавото е да има продължение и плод на любовта”, казва Джена.


Певица разкрива, че е в трети месец от бременността и най-вероятно всичко се е случило на морето на тяхното сватбено пътешествие.

“Нямам търпение да разбера дали ще е момиченце или момче. При мен нямаше притеснение и вълнение да изпадам в паника от това, че ще ставам майка и какво ще бъде детето. Имам чувството, че винаги съм била готова за този момент и ми е много естествено всичко. Все още не съм се втурнала да пазарувам бебешки дрешки. Рано е, не искам да правя планове. Може би ще го направя последните един-два месеца. Сега първата стъпка е да споделим с почитателите нашата радост и това, което вълнува нашето семейство и разбира се, да се наслаждаваме на момента. Най-важното за нас беше хората да знаят, че този момент наистина носи много голяма радост за жената, за двойката и сякаш прави двамата съпрузи едно цяло.”


Изборът на име на бъдещото дете на Джена и Наско се оказал много лесен. Не са имали никакви спорове и разногласия по този въпрос.

“Във фамилия Стоеви има една традиция за името Атанас и мисля, че ако е момче, то ще е достойния наследник на това име и на фамилията. Ако е момиче, ще видим”, казва още Джена в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ