Джена и Фики са Модните икони на 2015

Джена и Фики са Модните икони на 2015

Две от най-популярните и обичани лица в ефира на телевизия “Планета” - Джена и Фики единодушно бяха отличени с приз за “Най-добре облечените звезди в България” за 2015 година. Това се случи по време на годишния Бал на топмоделите, който се организира от Евгени Минчев. Изпълнителите винаги са се отличавали със свой собствен стил и визия, като неведнъж са блестяли с оригинален стайлинг по време на концерти и клипове.
Джена и Фики не скриха своето вълнение от това признание и благодариха от сърце на Евгени Минчев и на професионалистите, които се грижат за перфектния им външен вид по време на артистичните им изяви.

“Изключително съм щастлива от наградата, която получих. Благодаря на екипа си, за любовта, с която работят с мен и държа да знаят, че оценявам старанието им. Обичам ви”, призна Джена.

Почитателите й пък веднага признаха, че тази награда е напълно заслужена, защото през годините тя се представя в различни светлини, но винаги е оставала вярна на себе си и на принципите си. Радостните емоции за Джена през изминалата седмица бяха изключително много.
Тя представи най-новия си проект “Ти къде беше”, който само за часове пожъна истински фурор сред публиката, а в Planeta Official достигна гледаемост от над 200 000 преглеждания.
Фики винаги се отличавал с своята елегантност и усет за естетика, а в своя избор е подкрепян отново от професионалисти в областта на модата. Певецът призна, че е благодарен на публиката и зрителите за доверието към професионалните му изяви и проектите, които представя.

“Винаги съм се стремил за бъда “Железен” и затова прекарвам доста време във фитнес залата и спазвам строг хранителен режим, което не остава незабелязано от почитателите ми”, признава той.

Сред официалните гости на събитието бе и Есил Дюран, за която пък награда бе факта, че голям брой от официалните гости бяха избрали облекла от Fashion Gallery Esil Duran.
Много представители на бизнеса, светските среди и журналисти уважиха Бала на топмоделите, а сред изненадите на вечерта бе появата на Мис Великобритания- Вселена 2015 Нина Франс и кино легендата Клаудия Кардинале.

Снимки: HiLife и личен архив

КАТЕГОРИИ