Джена подари на феновете хитов Mashup за старта на 2021

Джена подари на феновете хитов Mashup за старта на 2021

Изпълнено с емоция е най-новото предложение на Джена в PlanetaOficial в YouTube. Видеоклипът, който бе публикуван часове преди началото на 2021 година, е MASHUP на две от най-любимите балади на певицата. Това са емблематичните поп-фолк заглавия, познати в изпълнение на Ориент Експрес – “Слънчице мое“ и “Тез очи зелени“. С много чувство и със запазения си почерк като изпълнител, Джена пресъздава песните, а новият MASHUP за броени часове стана хит в мрежата. Видеоклипът вече е в Топ 3 на българската трендинг листа в YouTube и продължава да трупа гледаемост и високи оценки от интернет потребителите.

“Уникална е Джена и този божествен глас, настръхвам!“, “Това чаках, Джена, Mashup – уникат. За пореден път доказа колко стил и класа има в нея... Дерзай, момиче!“, “Този Mashup ме върна в периода с първите ти песни като “Грешни мисли”, “Кой си ти” и т.н, продължавай да правиш такива тежки и стойностни песни, защото те са твоята запазена марка. Избрала си най-яките балади“, “Браво, Джена! Просто избухна, такова страхотно изпяване на тези златни хитове. Респект! Настръхнах от емоции!“, пишат меломаните.


Джена не остана безразлична към комплиментите на публиката и на свой ред се обърна към нея с послание в социалните мрежи:

“Тази песен е за теб, слънчице ... ” Скъпи приятели, много ви благодаря за прекрасните думи и обичта. Вие ми давате криле и ме карате да се усмихвам. Обичам Ви безкрайно!... Не се ядосвайте на старата 2020г., защото тя ни промени завинаги и към добро. Накара ни да се обърнем към себе си чак навътре в душите и да се изправим пред всичко, от което бягахме или все не оставаше време да поправим. Беше определено трудна година, но нужна, за да не се самоунищожим. Хубавото предстои, за това да благодарим на Бог и да се радваме на живота. Обичам ви!“

За успехът на MASHUP 2021 на Джена допринася екипната работа по проекта, в реализацията на който всеки е вложил най-доброто от себе си. Наред със звездата на музикална компания “Пайнер“, това са Велислав Драганински /аранжимент/, Атанас Славов – Насти /текст/, Радослав Георгиев /режисура/, Георги Малев /фотограф/. За красивата визия на Джена пък се погрижиха Цецо Андреев /грим/ и Аделина Любенова /коси/.

 

КАТЕГОРИИ