Джена подари песен на почитателите си

Джена подари песен на почитателите си

В навечерието на Коледните празници, Джена изказа своята любов и благодарност към многобройните си почитатели, като им подари най-новия си музикален проект. Песента е озаглавена “Моята награда” и е написана специално за феновете на певицата, за подкрепата през годините и трудностите по пътя на успеха и кариерата й.
Особен интерес за всички ще представлява видеото към “Моята награда”, реализирано от режисьора Йордан Петков. Лентата пресъздава живота, емоциите и вълненията на звездата при срещите с верните й почитатели, както на голямата сцена, така и след концертите й.
За една от най-специалните песни в репертоара си, Джена работи със Светослав Лобошки – за музиката, с Мариета Ангелова – за текста и с Ленко Драганов - за аранжимента.
За стилната си визия, певицата се довери на своята колежка Есил Дюран, като избра тоалет от нейната галерия. Гримът, бижутата и аксесоарите са дело на Борислав Соколов – Бони, а Маурицио Пироло се погрижи за прическите на изпълнителката. По време на снимките на видеото, Джена реализира и красива фотосесия, заедно с Йордан Петков.

КАТЕГОРИИ