Джена посреща лятото с нов мащабен проект

Джена посреща лятото с нов мащабен проект

Горещи ритми, визуални ефекти и много адреналин предлага новият видеоклип на Джена към песента “Градът работи за мен”. Видеото вече може да откриете в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, а тази вечер и в ефира на “Планета HD”. С новия си сингъл Джена продължава да следва една по-модерна музикална линия, в която умело съчетава R’n'B ритмите със запазения си стил като изпълнител, който я отличи, като едно от водещите имена в поп-фолка.
По новия си проект Джена работи с композитора Йорданчо Василковски – Оцко, с когото обединиха своите творчески идеи и заедно създадоха новия хит на звездата на “Планета”. Автор на текста е Мариета Ангелова.
За да бъде “Градът работи за мен” на европейско ниво, Джена, операторът Георги Марков и режисьорът избраха да допълнят музикалното усещане на песента с ефектен и мащабен видеоклип в стил “Бързи и яростни”, в който освен на лъскави автомобили можем да са насладим на кадри, заснети с дрон, пиротехнически средства и много визуални ефекти.
Визията на Джена е изцяло съобразена с идеята на клипа – модерна, младежка, но в същото време стилна и секси. За своя стайлниг звездата се довери на стилиста Vili Vita, оптики “Леонардо”, а гримът и косите са дело на Борислав Соколов – Бони и Никола Филаретов за БО-НИ брадърс.

фотограф: Виктория Сиракова

 

КАТЕГОРИИ