Джена празнува рожден ден и годишнина от сватбата

Джена празнува рожден ден и годишнина от сватбата

Днес Джена има двоен празник. На 3 юли тя не само ще отбележи своя рожден ден, но и ще празнува годишнината от сватбата си с Атанас Стоев - младши. Джена е известна със своята успешна кариера и е обичана от хиляди фенове заради уникалния си глас и вълнуващи изпълнения. Но освен професионалните успехи, тя цени високо и личните си моменти на щастие. Годишнината от сватбата й е още една прекрасна възможност да изрази благодарността си към съпруга си и семейството си за подкрепата и любовта.
2
В допълнение към тези празнични поводи, Джена планира да продължи с редица клубни изяви из цялата страна това лято. Със своя уникален стил и емоционални изпълнения, тя не спира да привлича вниманието и да завладява публиката. А нейните фенове с нетърпение очакват всяка среща, а с още по-голямо вълнение – всеки нов музикален проект.

“Много бих искала Лято 2024 да бъде изпълнено с много музика, любов и специални моменти и искрено вярвам, че това ще бъде точно така” споделя певицата.

Честит рожден ден, Джена и честита годишнина от сватбата на Джена и Атанас Стоев - младши! Пожелаваме ви много здраве, щастие и още много творчески успехи и лични радости! – Поздрави от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”!

КАТЕГОРИИ