Джена представи летния си хит в Planeta Official

Джена представи летния си хит в Planeta Official

Само преди минути Джена зарадва многобройните си почитатели с летния си хит “Дразни ме пак” в официалния канал на телевизия “Планета” в You Tube - Planeta Official. Парчето и видеоклипът ще ви зарeдят с морско, свежо настроение. Снимките са реализирани на плажа край Равда, а заедно с Джена в горещите кадри участва и балет Fame. Плажното парти бе режисирано от Ивайло Спасов, който ни поднася интересна интерпретация на лятното парче на Джена. Закачлив акцент във видеото е едно пиратско знаме, което е взаимствало своето лого от една от многобройните фен групи на певицата.
Песента “Дразни ме пак” е по идея на двамата влюбени - Джена и Атанас Стоев - младши. Музиката е създадена от Джена и нейният колега, цигуларят Георги Георгиев, аранжиментът е на Боби Павлов, а текстът е на Анастасия Мавродиева.
Само минути след премиерата си, песента дава сериозна заявка, че ще се превърне в една от любимите мелодии на меломаните това лято, а защо не и в един от най-горещите хитове на сезона.

Заедно със снимките на клипа, Джена засне и нова фотосесия, а зад обектива бе нейният любим, Атанас Стоев - младши.
Визията й е максимално изчистена, в тон с модните тенденции, за грима Джена отново се довери на Борислав Соколов - Бони. Косата е на Николай Стоянов, а стайлингът е на Джена и на Flo ателие.
Часове след телевизионната премиера на видеото “Дразни ме пак”, Джена ще зарадва своите почитатели с Live премиера на песента. Певицата ще бъде специален гост на 21 май на откриването на Live Club Folk Vision в Слънчев бряг, където бяха заснети част от кадрите в клипа. 

снимки: Атанас Стоев - младши

КАТЕГОРИИ