Джена представя “Да ти се доказвам” със стилно и красиво видео

Джена представя “Да ти се доказвам” със стилно и красиво видео

В официалния канал на “Планета” ТВ в Youtube – Planeta Official вече може да откриете най-новия видеоклип на Джена към песента “Да ти се доказвам”. Феновете с нетърпение очакваха новото музикално предложение на певицата, което още с премиерата си даде заявка за бъдещ хит. Новата песен в репертоара на Джена е по музика на нея самата и композитора – Йорданчо Василковски – Оцко, с когото тя работи по последните си няколко проекта. За текста на песента, който и този път носи силно послание, Джена обедини усилия с поетесата Мариета Ангелова.
Особено внимание предизвика видеоклипа на песента, който бе заснет от екипа на режисьора Йордан Петков в студиото на “Пайнер” в София. Специално за снимките бе изграден стилен декор в бяло и бе създадено специално сценично осветление. Самият клип няма сюжет, но символиката в него  допълнително придава тежест на силния текст. Видеото подсилва това усещане със своята оригиналност и емоционален заряд, които Джена е вложила по време на снимките. В кадрите певицата впечатлява със своята стилна и изчистена визия, както и с артистичността си. Допълнителен колорит внасят и красивите балерини от балет “Fame”. С този клип Джена и екипът, работил по него, доказват, че вниманието на зрителите може да бъде грабнато и без да се залага на провокативни сцени и кадри.
По време на снимките на лентата, певицата засне и ексклузивна фотосесия, която почитателите й могат да видят в www.planeta.tv.
За своята визия Джена се довери на Борислав Соколов – Бони /грим и бижута/, Маурицио Пироло – Маури /коса/ и тоалетите на Flo Atelie. Певицата благодари на целия екип, работил по проекта “Да ти се доказвам” и искрено вярва, че песента ще се превърне в любима и на почитателите на поп-фолка.

КАТЕГОРИИ