Джена преминава граници с “Dio matia / Две очи”

Джена преминава граници с “Dio matia / Две очи”

Едновременно в България и в Гърция ще се слуша новата песен на Джена в дует с младата гръцка изпълнителка Sofia Danezi – “Dio matia / Две очи”. Песента е на български и гръцки език и това допринася за нейната популяризация и в двете страни. Меломаните от Дунав до Егея с изненада и въодушевление приеха новия музикален проект на двете певици. Музиката и аранжимента на песента са на Деян Асенов, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева, Джена, Spyros Makris и Sofia Danezi. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

“Трудно се сдържах да не се издам, че песента ми е в дует със София. Предложението дойде от нея, а за мен беше предизвикателство, защото както знаете гръцката музика ми е слабост. Радвам се, че проекта ви допада. Обичам ви!”, обърна се Джена към своите почитатели.

2

“Браво, Джена! Тази година разби класациите с твоите хитове… Най-страхотната песен! Поздравления на целия екип… Любимата ми Джена! Винаги съм смятала, че твоят глас е един от най-подходящите за дует с чуждестранен изпълнител… Джена никогаш не изневерува на својот стил! Бравос на целиот тим, песната ќе стани вистински хит… Лятото отново ще се помни с песен на Джена… Έλα ρε Σοφία! Няма равна - Джена си е Джена… А този гръцки й отива много… Страхотна българо-гръцка модерна песен със страхотен текст на български и на гръцки език... Top song, they are amazing…”, това са само малка част от коментарите на феновете, които безрезервно подкрепят любимата си изпълнителка.

Още тази вечер Джена ще представи “Dio matia / Две очи” пред публика и това ще се случи в популярен нощен клуб в Стара Загора. В събота е live-премиерата на песента в Благоевград, а на 22 и 24 май – в София.

КАТЕГОРИИ