Джена с емоционален рожден ден край морето

Джена с емоционален рожден ден край морето

Днес е особено тържествен ден за Джена, защото празнува рожден ден, а заедно с Атанас Стоев-младши отбелязват и годишнина от сватбата си. Точно преди 6 години на този ден Джена и Наско се врекоха във вечна вярност и любов, а днес празнуват за първи път четирима, заедно с малкия Наки и Цветея, която ги зарадва с появата си малко след Цветница. Най-новият член на семейство Стоеви – Цветея промени живота на музикалното семейство, но още това лято Джена ще се завърне на клубната сцена. Това е така дългоочакваната новина за феновете, които с вълнение ще посрещнат своя идол. Те с нетърпение очакват и нов хит от звездата на музикална компания “Пайнер”, който да бележи Лято 2022.
2
Празниците днес семейство Стоеви ще посрещнат край морето. Самата Джена е в прекрасна форма и е готова да започне концертните си изяви. Това личи от няколко фотоса, които тя публикува преди дни в социалните медии и на които позира със своя съпруг Атанас Стоев-младши и порасналия вече Атанас Стоев – Наки. На днешния, тържествен за Джена и семейството й ден, телевизия “Планета” и Planeta 4K ще зарадват многобройните й почитатели с избрани видеоклипове в рубриките “От А до Я” и Stars, но голямата изненада е предпремиерното излъчване в YouTube канала - Planeta TV Official на класация Top 10 Planeta 4K с големите хитове на Джена в PlanetaOfficial.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Джена здраве, радост и любов за рождения й ден, и много красиви мигове с цялото пораснало вече семейство. Очакваме много скоро и нова песен от Джена с хубаво лятно настроение.

КАТЕГОРИИ