Джена с музикален подарък

Джена с музикален подарък

Тези дни Джена изненада своите почитатели с хубава музикална новина. С красива мини-фотосесия от обложката на своя първи фолклорен албум “Срещна ни хорото”, съвместно с оркестър “Канарите”, певицата обяви, че е почти готова с новия си диск с народна музика.

“Нашият син беше само на няколко месеца, когато издадох албума през 2017 година, а снимките реализирах все още с коремче. Хубави и топли спомени. Сега съм на финала да завърша вторият си албум с орк. “Канарите”. Надявам се, че почитателите на народната музика ще очакват с нетърпение появата му”, написа Джена в официалния си профил в Instagram.

Многобройните последователи на звездата на телевизия “Планета” в мрежата побързаха да я поздравят за новия музикален проект, който по всичко изглежда е очакван и много желан от любителите на народните ритми. Самата Джена неведнъж е казвала, че обича нашия фолклор, защото създава радост и е неизменна част от българския делник и празник.
Днес пък певицата ще сподели със зрителите на телевизиите с марката “Планета”, кои са нейните любими народни песни. Сред предпочитаните заглавия на Джена безспорно са намерили място мелодиите от първия й народен албум с “Канарите” като “Любе, Атанасе”, “Севдалино моме”, “Румена мома”, “Бяла Калина”, както и самостоятелните “Празник е любе Гергьовден”, “Мила сестро”. В селекцията на Джена ще откриете и обичани песни от репертоара на Цветелина Янева и оркестър “Орфей”, Яница, Пепи Христозова и др.

КАТЕГОРИИ