Джена сподели уникален спомен с почитателите си

Джена сподели уникален спомен с почитателите си

Джена е сред най-активните български звезди в социалната мрежа. Певицата обича да общува със своите почитателите и винаги успява да ги изненада с интересни постове и снимки. Тази сутрин тя поздрави последователите си с един специален музикален поздрав:

“Уникален спомен от концерта в гр. Пловдив с Преси на сцената и “Тук жена му пази”. Лека нощ на всички и успешен ден на ранобудните“, пише Джена към публикация от лайв изпълнение на песента.

Припомняме Ви, че “Тук жена му пази“ ще остане сред най-успешните дуети в поп-фолка, обединила две от водещите имена в жанра. Джена и Преслава успяха да докоснат феновете с този проект, който към днешна дата приближава гледаемост от 10 милиона в PlanetaOfficial в YouTube.

Лайв изпълнението на сцената на зала “Колодрума“ в Пловдив на концерта “16 години телевизия Планета“ също вдигна меломаните на крака. Концертите за рождения ден на музикалната медия безспорно са сред най-вълнуващите и очаквани събития от почитателите на модерния фолк. Припомняме Ви, че вече е ясна датата на концерта тази година – 4 декември. Зала “Арена Армеец“ ще посрещне всички желаещи да празнуват със звездите на телевизия “Планета“ и техните хитове, а билети вече са достъпни на eventim.bg.

КАТЕГОРИИ