Джена в очакване на бебе #2

Джена в очакване на бебе #2

През уикенда Джена изненада всички с прекрасна новина:

“Време е да ви споделя, че сме в очакване на бебе #2! В новото ми видео има кадри в които тази радост си личи, а някои от вас дори ми честитиха. Желая на всеки такава радост. Спокоен и слънчев ден! #2022…”

Повече от 18 хиляди побързаха да харесат поста на Джена в официалния й Instagram-профил – @djena_official_bulgaria и над 30 хиляди - във Facebook. Сред първите, които я поздравиха за хубавата новина бяха нейните продуценти Мария и Митко Димитрови, и колегите й от “Пайнер”, сред които Преслава, Мария, Ивелина Колева, Пепи Христозова, Юнона, Роксана, Кирил и др. Не закъсняха с красивите пожелания Тита, Магда, Лорена, ДесиСлава.

“Честито и лека бременност! Каква хубава новина! Честито любима Джена! Този път една принцеса да си имате. От това по-голямо щастие и богатство няма…” – написаха те в социалните медии.

2
Джена също изказа своите благодарности за прекрасните пожелания:
“Благодаря! Благодаря! Благодаря!... Толкова много ви обичам и съм много щастлива от факта, че през годините ме подкрепяхте във всеки мой момент - и труден, и лесен. Както знаете едновременно с всички мои начинания аз съм и 4 курс студент към юридически факултет, така че доста усилия ми бяха нужни, за да завърша албума и да заснема новата песен. Очаквам го с нетърпение през идната седмица и нека да кажа, че изненадите предстоят. Обичам ви много!”
3
От утре албумът на Джена “Чуй ме” ще бъде на музикалния пазар, а изненада имаше и вчера, когато в официалния YouTube-канал на музикална компания “Пайнер” – PlanetaOfficial се появи още една нова песен от предстоящия 7-ми албум на Джена. Този път тя реши да я представи по нестандартен начин - с лирик-видео. “Нощите на теб ми ухаят” е нейното заглавие, а почитателите на поп-фолка могат да открият и текста на песента в PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ