Джена влиза в Лято 2022 с “Пияни нощи”

Джена влиза в Лято 2022 с “Пияни нощи”

“Пияни нощи” е песента, която Джена избра за своето завръщане на музикалната сцена след краткото отсъствие поради втората си бременност и раждането на малката Цветея. С тази песен тя влиза ударно в музикалното Лято 2022. Новият проект определено се хареса на меломаните и те не скриха своето одобрение към мелодията и видеоклипа.

“Е това е, най-накрая. Песента и клипа гърмят. Поздравления за Джена. Това е нейния стил и се надявам да се придържа и в бъдеще към него… Страхотна песен. Уникална и въздействаща Джена!... Една от певиците, които харесвам и могат да пеят. Всичко, което излезе от Джена се превръща в хит по това се познава таланта и успеха… Обожавам гласа на тая жена… Джена веќе одамна нема слаба песна! Секоја наредна и е подобра од претходната и секоја чест за стајлингот и изгледот. Мајка е на две деца и е за пример! Бравос Дженка!... Ето това е стилът на Джена, който всички обожаваме… адмирации! Отново страхотна песен…”

2

“Новата ми песен вече е факт и съм много щастлива, че я усетихте! Благодаря ви за прекрасните думи и любов към мен. Ще се старая винаги да покривам очакванията ви към мен и моята музика. Искам да изкажа своите благодарности към екипа работил по “Пияни нощи”!”, написа Джена след премиерата на видеоклипа.

Още утре вечер “Пияни нощи” ще получи и своята live-премиера. До края на седмицата Джена всеки ден има клубни срещи със своите почитатели по Черноморието. На 13-ти тя ще пее в Созопол, на 15-ти – в Слънчев бряг, на 16-ти – в Бургас, а на 17-ти в неделя е гост на партито в Китен и Приморско. Всеки, който иска да чуе на живо новата песен на Джена е добре дошъл, а певицата обещава пълни с емоции “Пияни нощи” на всички.

КАТЕГОРИИ