Джена впечатли феновете с “Коя”

Джена впечатли феновете с “Коя”

Джена определено направи ударно завръщане с най-новия си видеоклип “Коя”, защото мигновено спечели одобрението на изкушените от поп фолка. Само за час лентата бе прегледана от над 12 000 последователи в официалния канал PlanetaOfficial, а тези които я оцениха с палец нагоре бяха над 1 500. За Джена като артист-изпълнител това е най-хубавия подарък по случай официалното й завръщане на музикалната сцена след раждането на нейния син Атанас III. Коментарите на феновете не оставят съмнение, че песента е уцелила музикалните вкусове точно в десятката и има всички шансове да се превърне в един от Хитовете на лято 2017:

“Ехеее, Джена най-после се завърна. Песента е в стил Джена, много ми харесва, надявам се да стане ХИТ! Успех на парчето!”, “Джена, ти отново пусна брутална песен, така както само ти го можеш. Отсъствието ти се усещаше ужасно много, но чакането определено си заслужаваше, песента е меко казано уникална, Хит на лято 2017.”, “Винаги съм предпочитал Джена пред всички певици. Тя прави супер качествена музика. Надявам се някой ден да е на световна сцена...”, “Браво на Джена, много хубава песен, а самата тя е много красива! Хитът на лятото!”,  “Уау, тази жена изобщо раждала ли е? Изглежда повече от перфектно, браво, Джена, ударно завръщано! Газиш ги всичките сега! Коя, коя...”


“Нямах търпение вече да чуя нещо от Джена, ето че чакането си заслужаваше. Страхотно парче. А Джена изглежда прекрасно.”, “УАУ! Какво завръщане само! Липсваше ни присъствието на такава певица. Поздравления за песента! Хит от всякъде!” 
Текстът на “Коя” е творческа колаборация между текстописците Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на клипа е Ивайло Спасов, който е реализирал ефектните кадри на българското Черноморие в бутиков хотел в Созопол. Специално участие в лентата имат красивите момичета от балет “Нова”, а главната мъжка роля е поверена на фитнес модела Атанас Топузов. В “Коя” виждаме Джена с коренно променена визия, която е обсъждана месеци наред с нейния екип. За нейния грим за първи път тя се довери на Методи Шопов, прическите са на Николай Стоянов, а бижутата и стайлинга направи Mijel.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ