Джордан: Трябва да има разнообразие в песните

Джордан: Трябва да има разнообразие в песните

Джордан е специален гост в новия брой на “Автограф“, където разкрива подробности около създаването на новата му песен със заглавие “Златният медал“. Нейната поява съвпадна с настъпването на астрономическото лято. Певецът споделя, че е щастлив от отзивите и коментарите, които получава за парчето от колеги, приятели и почитатели в социалните мрежи и му харесва начина, по който се възприема от аудиторията. Радва се, че има много гледания и споделяния.

“Доволен съм, въпреки че не е минало много време от появата на песента. Смятам, че е добра заявка за един летен хит и се надявам да се превърне в такъв.“

Джордан казва, че трябва да има разнообразие в песните. Затова самият той обича да си прави равносметка за своя репертоар и нещата, които е пускал до момента.

“Правя цялостен обзор на нещата, които съм предлагал и гледам да разнообразявам, както в музиката, така и в текстовете и в посланията, които носят песните. Досега не съм правил песен, в която да имам по-хапливи фрази спрямо лирическата героиня, за която се пее. Виждам, че на по-младите определено им харесва този език. Така се случи в процеса на работа, не е било замислено предварително. Откъм музика смело мога да кажа, че има ретро нотки в песента, които напомнят на по-старото звучене, което сега се търси. Опитвам се да ги комбинирам нещата, за да мога да запазя моя стил и в същото време да предложа нещо комерсиално. Опитвам се да балансирам между двете неща и засега мисля, че се получава добре“, откровен е Джордан пред водещата Галя Димитрова.



Въпреки че песента се появи съвсем скоро, изпълнителят вече успя да я представи пред публика и да види реакцията на хората.

“Искам да изкажа своите страхотни впечатления от варненската публика. Винаги много съм я харесвал, много са ме изпълвали, когато съм имал участия там. Именно там успях да представя “Златният медал“ за първи път в един огромен клуб, който беше препълнен с хора. В момента, в който започна песента, публиката избухна. Не очаквах такава бурна реакция от тяхна страна. Още ме държи емоцията и съм много щастлив. Нещата, които ми казват след участие, са толкова зареждащи, стимулиращи и мотивиращи, че на всеки изпълнител предполагам му става приятно и готино като чуе такива думи по свой адрес”, казва още Джордан в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ