Джордан празнува рожден ден

Джордан празнува рожден ден

Днес Джордан е рожденик и това е повод да се весели с приятели и колеги. Певецът не крие, че с годините става по-улегнал и вместо шумни партита предпочита избрана компания с хора, с които “вибрират на една честота”.

“Обкръжението на човек е страшно важно и благодаря на хората, които са до мен. Може да са малко, но са качествени и стойностни хора. Преди не беше точно така. Преди бях по-отворен в комуникацията си с по-голяма част от хора, но с времето започваш да преценяваш кой седи срещу теб и да си подбираш най-подходящите. Аз съм си подбрал моите хора, чувствам се добре сред тях и се радвам, че са до мен.”

Джордан не крие, че се вълнува всяка година на тази дата. Радва се за своя рожден ден и го посреща с равносметка на нещата, които са се случили през отминалата година:

“Има хора, които месец преди рождената си дата изпадат в някакви дупки, в някакви депресивни състояния. Аз съм зодия Риби и ние обичаме да си правим равносметка, на нещата, които сме свършили. Аз също си правя подобни равносметки. Радвам се за нещата, които успяхме да свършим през изминалата година и се радвам, че и феновете го отчитат като доста добър факт, за което им благодаря.”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Джордан с пожелание за здраве, щастие и още много успехи на професионалната сцена!

КАТЕГОРИИ