Джулия: Съдбата ни събра

Джулия: Съдбата ни събра

Новият брой на “Автограф” ще ни пренесе на приказното сватбено тържество с главни герои Джулия и Кристиан Кирилови, които се намериха в любовта, усетиха я дълбоко в сърцата и душите си. Младоженците си казаха “Да” на романтична сватба на 29 септември. Двамата влюбени не се поколебаха и спазиха стародавната традиция да се врекат във вечна вярност и да стъпят в свещен брачен съюз пред Бога. Те избраха церемонията да се състои в историческия храм “Света София“, един от символите на нашата столица.

Броени минути след сключването на църковния брак, Джулия и Кристиан споделят какви емоции ги връхлитат в този вълнуващ момент:

“Спокойни сме, противно на очакваното – казва булката, а младоженецът допълва – Толкова много се подготвяхме за тази сватба и си мислех, че доста ще се притеснявам, но всичко минава толкова гладко, че не мога да повярвам. Все едно съм на чужда сватба, а не на моята.”


Кристиан разкрива как е усетил, че Джулия е жената на неговия живот. Той казва, че тези неща някак си идват от само себе си.

“И когато са истински и чисти, те се случват за отрицателно време. От първия момент, в който я видях, разбрах, че тя ще е моята жена – откровен е Кристиан Кирилов, а към неговото признание се присъединява и Джулия – При мен се случи по същия начин, от само себе си. Не съм избирала даже, той ме избра. Съдбата ни събра. Видя ме в едно заведение, посочи ме и каза, че ще съм неговата жена.”

“Интересното за нашата сватба е, че аз й предложих да се оженим на 29 май. Трябваше да се оженим на 23 септември, но църквата, която си бяхме избрали за църковната церемония, беше заета. И така решихме да е на 29.09.2019 г. Това ако не е съдба! Дано да ни върви по вода”, разказва Кристиан.

В празничния ден младоженците си размениха и клетви за вярност пред роднини и приятели на изнесен ритуал на терасата на луксозен столичен ресторант. Какво още се случи на сватбата на семейство Кирилови, не пропускайте да видите в “Автограф” на 16 октомври в ефира на “Планета” и “Планета HD” от 18.00 и 20.00 часа. Не пропускайте предаването, което ви представя звездите отблизо.

КАТЕГОРИИ