Джулия: Търся мотивация във всичко

Джулия: Търся мотивация във всичко

Джулия е щастлива от изминалата година. Както от реализацията на проектите си, така и от приема на публиката. Откровено признава, че се надява 2019-та да се развие по същия начин.

“Дори не бих искала повече от това, което се случва, защото нещата са много добре. Просто се надявам и работим по въпроса, да продължим да правим хитове и хубави песни, да си влагаме цялата енергия там и на това разчитаме целия екип“.

Певицата разкрива в ефира на телевизия “Планета“ и какво я мотивира:

“Аз си търся мотивацията във всичко и за мен това е най-важно – да не ти пречат проблемите или други неща, да откриеш мотивация. Във всичко можеш да я намериш. Убедена съм, че решиш ли и действаш ли, нещата се получават, и се приемат прекрасно“.

За това, че Джулия върви в правилна посока говори и желанието на публиката все по-често да се забавлява с песните й. Изпълнителката се радва на многобройни покани за участия, като още утре тя ще бъде гост на поп фолк парти в Пловдив. Неделната вечер пък е запазена за почитателите й в София, които със сигурност не трябва да пропускат тази емоционална музикална среща.

КАТЕГОРИИ