Джулия и Денис Теофиков се радват на успеха на “Оп-оп”

Джулия и Денис Теофиков се радват на успеха на “Оп-оп”

“Оп-оп” е най-новият проект на Джулия ft. Денис Теофиков, който направи премиера в PlanetaOfficial. За броени часове видеоклипът има над 200 000 преглеждания в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер”, а многобройните положителни коментари и лайкове истински зарадваха изпълнителите.

“LIKE, ако след тази песен всичко ти е оп-оп-оп-оп...! Поредна продукция, на много високо ниво, браво!”, “Джулия е най-прогресиращата певица на “Пайнер”. Тази година има само хитове. Радвам се, че тя също даде шанс на Денис. Пожелавам им много успехи!”

“Браво, Джулия! Едно голямо благодаря ,че правиш музика, на която можеш да танцуваш, но можеш и да се заслушаш в думите, когато не си в дискотека. Това според мен е формулата за хит, затова продължавай в същия дух!”, “Не мога да спра да я слушам, обожавам я! Само няколко часа, а вече стана една от най-любимите ми песни! Желая ти много успехи и покорени класации!”

Музиката и аранжиментът на “Оп-оп” са на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист на лентата е Станислав Христов, а оператор е Георги Марков.

КАТЕГОРИИ