Джулия и Кристиан Кирилов: “Ти си” е по действителен случай

Джулия и Кристиан Кирилов: “Ти си” е по действителен случай

В новия брой на “Автограф” гостува най-сладката двойка в поп-фолка, както ги определиха почитателите. Двамата влюбени – Джулия и Кристиан Кирилов, освен че са двойка в живота, вече са тандем и на музикалната сцена. Преди броени дни те ни предложиха първия си дует, а идеята за него е изцяло на Кристиан.

“Споделих на Джулия, че от малък имам мечта да направя песен. Основният двигател да се появи тази песен са нашите фенове. Като пуснахме първата ни снимка заедно в социалните мрежи, хората взеха да питат дали не готвим съвместен проект, било филм, сериал или песен. И така с Джулия решихме, че е най-добре да направим дует. От доста време аз ходя на уроци по музика при един от най-добрите вокални педагози и нещата се случиха много бързо”, казва Кристиан.

За себе си актьорът споделя, че е много музикален, но винаги е бил насочен към актьорството. В периода, в който е учил в една от най-големите Академии по актьорското майсторство в Лондон, пеенето е вървяло ръка за ръка с актьорството.

“И винаги в мен е било скрито желанието да пробвам да пея, но нямах куража. След като се върнах в България и се снимах в сериали, придобих увереност и си казах: “Защо пък да не пробвам”, разказва Крис пред водещата Галя Димитрова.

Джулия споделя, че песента “Ти си” е по действителен случай, защото са я направили с любов. Много им е харесала мелодията, която Даниел Ганев им е предложл. Текстът е написан от Петя Радева и е по тяхна идея:

“Сценарист е Кристиан. И в това прави дебют, освен в пеенето. Получи се точно, каквото съм си мечтала. Мечтала съм да имам песен и да я изпея с човека, който е до мен и който обичам и съм много щастлива, че се сбъдна това. Допълваме се много в доста неща и тази песен се появи, за да заключим нашата любов в нещо, което ще остане във времето, нещо, за което ще си спомняме с хубаво. Хубавото е, че се прие много добре от хората. По участията вече излизаме двамата да я изпълняваме. Хората вече питат за втори дует”, казва Джулия.

За Кристиан песента “Ти си” е сбъдната мечта. Той обаче не спира да мечтае и да преследва следващите си цели, които са свързани с голямата му любов в професионално отношение  – актьорството.

“Научил съм се да не вървя в рамки, да си отварям въображението и да гледам реално на нещата. За мен този музикален проект беше едно предизвикателство. Показах на хората, че съм завършен артист. А докато съм жив, дай Боже, ще се снимам като актьор. Един ден искам да стана продуцент. Важното е, че всичко, което правя, го правя с много любов и желание”, признава Крис.

След “Ти си” Джулия споделя, че ще наблегне на хубави песни:

“Моята стратегия е такава, че не е задължително да пускаш песни през два месеца. Може, ако ти излизат хубави песни. Но според мен трябва да се залага на качеството по-скоро, а не на количеството. Казвам го във връзка с това, че след “Оп-оп” имаше забавяне от моя страна до пускането на дуета, до попадането на хубава песен. Няма значение с кой композитор ще работиш. Всеки е творец, всеки има негова гледна точка, виждане и начин на изразяване. Отворена съм към различни композитори, само да ми предлагат хубави песни”, казва още Джулия в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ