Джулия посреща 2024 година с нова песен в “Приказките”

Джулия посреща 2024 година с нова песен в “Приказките”

Броени дни остават до настъпването на Новата 2024 година. Очакваме я с много надежди и мечти. Нека всички те се сбъднат. “Нека” е и заглавието на най-новата песен, която Джулия представи в края на 2023 година. Музиката и аранжимента на песента са дело на Деян Асенов, а текстът е написан от самата Джулия, заедно с Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеоклипа отново е Иван Димитров – Torex. Точно с тази песен Джулия ще посрещне и 2024 година. А мястото на партито е много специално – емблематичния Комплекс “Приказките” край Харманли.
3
Да, и тази Нова година “Приказките” ни предлагат едно наистина приказно новогодишно парти. Богата трапеза, отбрани напитки, хубава музика и много настроение ще съпътстват гостите през цялата нощ. Така с емоции и страсти ще изпратим 2023-та и ще посрещнем с надежди 2024 година.

“Наслаждавайте се на “Нека”. Поздравявам всички и Ви желая светли празници и истинска, чиста ЛЮБОВ!”, обърна се Джулия към своите почитатели.

Те също й отговориха с много любов:

“Джулия е една от най-красивите певици в България… Тя е просто уникална… Песента определено е много добра. Очаквам и през 2024-та да ни радва с много хубави песни… Браво, Джулия. Такива песни искаме - с смисъл, красива мелодия и с модерно звучене… Благодарим ти, че ни дари с този хит.”

КАТЕГОРИИ