Джулия – щастлива в работата и любовта

Джулия – щастлива в работата и любовта

Джулия казва, че 2018-та е била нейната най-щастлива и най-силна година в професионално отношение до момента. Надява се успеха, който отбеляза, да продължи и през новата година.

“Всичко се дължи на работа. Изкарах доста стабилни хитове. Мисля, че като намериш правилния екип, като работим всички здраво и с кеф, най-добре се получават нещата. Много се радвам, че се приеха така добре песните ми.”

“Наистина беше много силна година и така смятаме да продължаваме и занапред. Говоря в множествено число, като имам предвид себе си, Николай Пашев и целия негов екип, защото сам не можеш да се справиш с всичко. Всеки изпълнител има нужда от хора, които да му помагат. С Пашев ще продължаваме да работим и да правим песни с това звучене, което имат последните ми парчета и в този стил.”

Тъй като до този момент не е правила балада, Джулия споделя, че тази година възнамерява и това да предложи. Не се знае точно кога ще се появи във времето, но със сигурност ще има такава песен през 2019-та.

“Преди време ги бяхме позабравили. Но мисля, че идва периода на баладите и все повече изпълнители създават такива песни”, допълва певицата.

Джулия разказва, че и в личен план в момента е много щастлива. Не крие, че от едно известно време има човек до себе си. Той също е познато лице от екрана, защото участва в риалити сериала “София – ден и нощ”. Кристиян или по-добре познат от сериала като Митко, не се отделя и за миг от певицата и дори присъства на интервюто в студиото на “Автограф”. Запознават се на едно от участията на Джулия, след което нещата се развиват доста интересно.

Певицата обеща пред водещата Галя Димитрова, че някой ден ще разкаже тази любопитна история, дори следващия път пожела да гостува в “Автограф” заедно с любимия си мъж. Засега издава само: “Заедно сме и всичко върви добре.” Певицата се радва, че и двамата с половинката й са популярни личности и са в сферата на шоу бизнеса.

“Отчитам го като плюс, защото се разбираме много добре в това отношение. Няма излишни драми или сърдения, относно професиите ни. Един човек, който не е в шоу бизнеса, по-трудно би приел това, което правиш.”

“Имала съм подобни ситуации в предишни връзки, да ми правят проблем за работата и то без причина. Говорим за излишна ревност, която е неоснователна и не можеш да обясниш, че това ти е работата и няма място за сърдене. Някои хора, които не са в тези среди, не го разбират.”

На пожеланието на зрителя на “Автограф”, Боби Стефанов: “Дай Боже, скоро да видим пръстен на ръката й”, изпълнителката отговаря така:

“Времето ще покаже. Иска ми се. Щом съм с този човек, много неща ми се искат от него”, казва още Джулия в предаването “Автограф”.

КАТЕГОРИИ