Днес е голям ден за Фики - да го подкрепим със СМС на 17734

Днес е голям ден за Фики - да го подкрепим със СМС на 17734

Дойде дългоочакваният финал на 9-я сезон на шоуто “Като две капки вода – All Stars“, а Фики е финалист. През изминалите месеци изпълнителят на музикална компания “Пайнер“ отново завладя цяла България със своя талант, харизма и отдаденост към музиката, а днес всички ние можем да го подкрепим със СМС на номер 17734 и да го направим победител, защото той заслужава тази победа. Точно в 20:00 часа по NOVА стартира решаващият епизод на предаването, а Фики избра тази вечер да се представи на сцената като Elvis Presley и да изпълни песента “My Way“. Уверени сме, че той ще се справи блестящо и този път, защото за всяко свое превъплъщение Фики се готви старателно и влага максимума от себе си. Доказаха го образите на Ray Charles, David Coverdale, Tina Turner, Братя Аргирови, Роби Уилямс, Том Джоунс, Beyonce, Chubby Checker, Шърли Беси, Тони Стораро и Йорданка Христова, на Васил Михайлов и Дони.Фики не крие, че публиката е тази, която го мотивира и изпълва с нова енергия, която влага от сърце в подготовката на артистичните образи.

“Всички даваме цялата си енергия и цялата си обич към това, което правим на сцената. Усилията си заслужават, защото за нас е голяма чест, когато имитираме такива големи звезди!“, сподели певецът в интервю за “На кафе“ преди дни и официално потвърди новината, че ще става баща за втори път, този път на момиченце.

През изминалите часове подкрепата си към Фики вече заявиха Анелия, Славка Калчева, Роксана, Илиян, Борис Дали, Емрах и още много популярни български звезди, за които именно изпълнителят на “Пайнер“ е участникът, който би бил достойният победител в “Като две капки вода – All Stars“.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ пожелават много успех на Фики тази вечер. Вярваме, че талантът и всеотдайната работа трябва да бъдат оценени, затова нека се обединим и да гласуваме за най-добрия този сезон, за Фики на номер 17734.

КАТЕГОРИИ