Днес се прощаваме с Денис Теофиков

Днес се прощаваме с Денис Теофиков

Днес, 29 октомври, си взимаме последно сбогом с Денис Теофиков. Поклонението пред паметта на младия изпълнител ще се състои от 12:00 часа на Централни Софийски Гробища. Очаква се близки, приятели, колеги и почитатели да изпратят в последния път Денис Теофиков и да отдадат почит към паметта му.
Един от най-талантливите млади артисти в България ни напусна без време на 24 октомври 2021 година при трагични обстоятелства. Едва на 21 години Денис Теофиков приключи земния си път, но винаги ще помним неговата по детски чиста душа и прекрасната музика, която ни остави.

Успехът на дебютния дует на Денис Теофиков с Цветелина Янева - “Грешка беше” даде летящ старт за професионалната кариера на Денис Теофиков. Участвал е в някои от най-големите музикални реалити формата в България – “България търси талант” и “Х фактор”. През 2018 година подписва договор с музикална компания “Пайнер”. Вторият му проект - баладата “Мило мое” и последвалите дуети с Емилия – “Акула” и “Тръгвай си” затвърдиха нарастващата му популярност и го превърнаха в един от новите тийн-идоли. За кратко време Денис Теофиков участва в един от новите проекти на Джулия и записа два хитови дуета с Малката.

КАТЕГОРИИ