Днес стартира лятното турне “Снимка от лятото” на Веселин Маринов

Днес стартира лятното турне “Снимка от лятото” на Веселин Маринов

Днес в Обзор ще бъде поставено официалното начало на новото лятно турне на Веселин Маринов. По традиция всяко лято изпълнителят и екипът му правят музикална обиколка по българското Черноморие, за да зарадват с хубава музика всички, които са край морския бряг.

“Лятното турне започва на 27 юли от град Обзор. Това вече е традиция. Началото винаги е от този град и завършва пак традиционно в Поморие на 10 август – казва Веселин Маринов – Турнето ще е много интензивно, без почивки. Дори на рождения ми ден – 4 август ще имаме концерт. Така се случва. Това е най-активният туристически сезон. Най-много хора има по морето и няма как да не правим концертите по това време“.

Веселин Маринов кани своите почитатели да споделят с него музикалните срещи, а за всички тях певецът анонсира и част от програмата:

“Шоуто “Снимка от лятото“ включва най-обичаните ми песни, акустична част с трогващите балади от моя репертоар, балет и визуални ефектни на световно ниво“.

Припомняме Ви, че музикалният тур ще премине през Албена, Каварна, Бяла, Бургас, Несебър, Черноморец, Варна, Созопол, Приморско, Царево и Поморие. Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна. Билети за тях могат да бъдат купени от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в Бургас и във Варна - от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.
След края на “Снимка от лятото“ Веселин Маринов няма да почива, а ще продължи с работните си ангажименти, защото подготвя четвъртото издание на Националния конкурс за млади изпълнители “Полските щурчета“. Той ще се проведе от 6 до 8 септември, а в музикалната надпревара могат да участват младежи и девойки до 18 години, разпределени в 4 възрастови групи.
Техните изпълнения ще бъдат оценявани от утвърдени имена в българската музика. Росица Кирилова е председател на журито, а членове са Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов и Светослав Лобошки. В специално издание на предаването “Това е България“ Веселин Маринов представя турнето “Снимка от лятото“ и разказва за подготовката на новият фестивал “Полските щурчета”.

КАТЕГОРИИ