“До последната усмивка” с официално представяне в София

“До последната усмивка” с официално представяне в София

Този петък феновете на Глория в София ще бъдат най-щастливи, защото освен, че ще могат да се снимат с нея, ще са сред първите, които ще се сдобият с книгата “До последната усмивка” с автограф от певицата. Официалното представяне на автобиографията на звездата на телевизия “Планета” ще се състои в Bulgaria Mall от 18.00 часа, а самата Глория в интервю за предаването “Звездно” споделя:

“За книгата получавам само похвали и суперлативи. Мнозина ми казват: “Ние знаехме какво представлява певицата Глория, но не сме подозирали, какво представлява човека Галя”. Първият тираж свърши отдавна, за моя най-голяма радост. Интересът е огромен и ще се радвам хората да ме опознаят по-добре, да влязат, доколкото съм позволила, в моя свят, защото там е интересно, там е хубаво, там е светло, там е и доста загадъчно. Доста неща съм казала, но доста и не съм, все пак това е мое право, да оставя много от нещата и за себе си. Доволна съм от това, което предприех. Не е лесно човек да се връща толкова години назад, да говори за себе си, за живота си.”


Глория не крие, че много се е колебаела, дали да продължи да работи по тази книга и че главна заслуга “До последната усмивка” да стане факт имат нейните почитатели и главната редакторка на книгата, Маргарита Лозанова.

“С Марги сме работили дълги години, правили сме не едно или две интервюта. И така решихме да съберем всичко в една книга. Много истории съм разказала, както драматични, така и весели случки. Публиката заслужава истини, които са описани в тази книга, защото се наслушах на всевъзможни лъжи, а аз не съм човек, който ще падне на нивото да оборва каквото и да било. Мисля, че го поднесох по най-интелигентния начин именно чрез книгата “До последната усмивка”, казва Глория пред мениджъра на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев.

Идеята за заглавието е на Мариета Ангелова. Певицата издава, че първоначално книгата е трябвало да се казва “Феникс”, но й се сторило преекспонирано, независимо че самата тя би се оприличила като феникс, защото може да започва пак и пак отначало, и да продължи, както само тя умее.

Примата на поп-фолка изпрати една изключително успешна и щастлива година. Отбеляза 25 години на музикалната сцена, представи на публиката нови клипове, на пазара се появи първата й книга, а грандиозния финал постави новият й албум “Любовта настоява”. Глория разкри, че обмисля и нов голям концерт, като този в Зала 1 на НДК, с който отпразнува 20-годишната си професионална кариера.

“Дай Боже, да го осъществим през 2020 година, защото много добре помня каква беше еуфорията, емоцията и искам отново да преживея всичко това. Знам, че го искат и моите почитатели. Няма нищо по-хубаво от това за изпълнителя, да е на сцена. Няма нищо по-зареждащо от аплодисментите, от енергиите на толкова много хора, които са дошли специално за теб. Смея да твърдя, че имам едни от най-верните почитатели и хора, които ме следват навсякъде. Не може да бъде обяснено. За мен думата е една – Любов.”

снимки: Костадин Кръстев - Коко

КАТЕГОРИИ