Добър старт на турнето на Кали в Америка

Добър старт на турнето на Кали в Америка

Първите три концерта от презокеанското турне на Кали, което стартира на 16 септември, минаха при изключителен успех. Публиката в Торонто (Канада), Чикаго и Кейп Код (САЩ) се забавлява няколко часа с хитовете на звездата на телевизия “Планета”. В Чикаго на концерта присъства и нейният колега Магапаса, който живее в Америка от няколко години.

Много са положителните емоции, които донесе музиката на Кали за многобройната българска общност зад океана. Тези срещи винаги са много специални, защото изпълнителите на “Пайнер” носят със себе си късче от България. Може би, точно затова българските музикални вечери преминават под знака на носталгията и любовта към Родината, което ги прави много лични и незабравими.

Кали сподели в социалната мрежа кадри от поредния полет, който я отвежда към следващия концерт, придружени с кратък коментар:

“Трети полет за последните два дни. Предстоят още доста през идните дни.”

Следващата спирка от американското турне на Кали е Вашингтон, където ще пее на 23 септември. Почитателите на певицата в Денвър, ще имат среща с нея на 24 септември, а Лас Вегас ще пее хитовете на Кали на 27 септември. 
Актуални новини за това как протича американското турне на Кали, може да научавате от сайта на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ