“Добре ли си” на Галена и Миле Китич оглави “Планета Топ 20”

“Добре ли си” на Галена и Миле Китич оглави “Планета Топ 20”

Дуетът на Галена и Миле Китич, “Добре ли си”, е големия победител в мартенското издание на месечната музикална класация “Планета Топ 20”. След като оглави българската трендинг листа в YouTube, международният проект още веднъж затвърждава лидерската си позиция в предпочитанията на меломаните. Галена присъства в чарта и с още две самостоятелни парчета – “Феноменален” и “Сърце”.

Пет са новите заглавия, които влязоха в класацията “Планета Топ 20” за месец март. Освен “Добре ли си”, директно на второ място се нарежда най-актуалния клип на Фики – “Ще те закарам”. Новото звездно трио “Давай на DJ-я”, което обедини Теди Александрова, Илиян и Борис Дали, е на четвърто място, а “Шампион” на Анелия и DJ Живко Микс влиза на шеста позиция.

Най-новото попълнение в репертоара на Ваня със заглавие “Живот мой” е на 17-то място в чарта.
В челната петица на “Планета Топ 20” остават “Няма да ми мине” на Галин и Лидия, както и “Изтрезняваш ли” на Преслава, съответно на 3-то и 5-то място.

В Song Story гостува Емилия, която представя дуета “Акула”, в който си партнира с младия изпълнител Денис Теофиков.
Ако искате да разберете, кои са останалите клипове в Топ 20 за месец март, може да го направите в официалния канал на телевизия “Планета” – PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ