“Добре ли си” - предпочитан хит в A1 Xplore Music през май

“Добре ли си” - предпочитан хит в A1 Xplore Music през май

Премиера в PlanetaOfficial в YouTube направи майското издание на класацията “Топ 5 – Payner / A1 Xplore Music”. Тя показва, че през изминалите 30 дни потребителите на стрийминг платформата A1 Xplore Music най-често са избирали да слушат песента “Добре ли си“ на Галена и Mile Kitic. Проектът бе дългоочакван от меломаните, а още с появата си се очерта като един от категоричните хитове на 2019-та година, владеещ музикалните класации и сърцата на феновете.

Второто място е за още един дует, който успя да развълнува почитателите на поп фолка и това е “Акула“ на Емилия и Денис Теофиков.

Прави впечатление, че през изминалия месец най-добре се позиционират именно съвместните проекти, защото и третата позиция е за песен, обединила трима любими изпълнители - “Давай на DJ-я“ на Теди Александрова, Илиян и Борис Дали.

Следващото заглавие, което феновете най-често предпочитаха да слушат в A1 Xplore Music през месец май 2019-та, е “Няма да ми мине“ на Галин и Лидия.

На пето място пък застава Фики с актуалния си сингъл “Ще те закарам“. Като ново предложение меломаните могат да открият “Я се успокой” на Емануела и Илиян, а в рубриката “Хит” е “4 червени луни“ на Цветелина Янева и 100 Кила.

 

КАТЕГОРИИ