“Докато сърцето бие” е новият албум на Константин

“Докато сърцето бие” е новият албум на Константин

Константин зарадва многобройните си почитатели с нов самостоятелен албум. Дискът носи името на емблематичния хит на Константин от 2012 година “Докато сърцето бие” и е чудесна илюстрация за творческото кредо на певеца. Песните в албума са 13 и са записвани в период от 5 години.

Най-старата песен е “Четири стени”, която датира от началото на 2012 година. Най-новото парче в албума е дуетния хит с Еманиела “Не ме заслужаваш”, която направи своята премиера през лятото на 2016 година. Две от песните в “Докато сърцето бие” са дуетни: “До безумие” с Цветелина Янева и “Не ме заслужаваш” с Емануела. Освен тях има и още три песни, в записите на които участват негови колежки: “Не си ти” с Алисия и две песни с Деси Слава - “Болка в минути” и “От утре ще е друго”.

Текстовете на две от песните: “Докато сърцето бие” и “Виждам те” са написани от Георги Милчев - Годжи. Всички песни в новия албум имат чудесни видеоклипове, което ще даде възможност на Константин да издаде и самостоятелен видеоалбум за своя 10-годишен юбилей в музикална компания “Пайнер”, който е през 2017 година. Предишният самостоятелен проект на певеца се появи през 2010 година и представи 13 заглавия, от които двата дуета с Преслава и мегахита на трио БИК, “Палатка”.

КАТЕГОРИИ