Дон Марио пленен от музиката на Еминем

Дон Марио пленен от музиката на Еминем

След успеха на дуетната песен “Гонка”, изпълнена от Теди Александрова и Дон Марио, ето че може да кажем: “Добре дошъл в “Пайнер”, Дон Марио!”. Младият изпълнител вече официално е част от музикалното семейство на най-голямата българска музикално-издателска и продуцентска фирма. За 1 година от своята официална премиера в YouTube канала – PlanetaOfficial, видеоклипът на “Гонка” се радва на повече от 10 милиона преглеждания.
Феновете на Дон Марио със задоволство приеха и най-новия му проект “Ти си ми звезда”, с видеоклипа на който стартира и последния уикенд на месец юни.

Но кой е Дон Марио? Истинското му име е Марио Йорданов, роден е на 06.02.1997 година в Русе. Но още като малък се мести с родителите си в Дрезден, Германия, където прекарва 12 години. Там завършва и средното си образование. От 10 години се занимава бокс и дори става регионален шампион на Германия за юноши. Носител е на различни купи и медали от първенства в Германия. Но музиката е неговата огромна страст още от ранна детска възраст.

“Запалих се по Еминем като дете и оттогава музиката не излиза от сърцето ми. Бил съм автор на текстове на песни за различни немски изпълнители. Участвал съм в различни музикални формати. От 4 години съм в България и реших да се занимавам изцяло професионално само с музика и да представям различни и интересни проекти.” - споделя Дон Марио.

Ако искате да последвате Дон Марио с социалните мрежи, неговите официални профили са: в Instagram – @donmario_official_, в Threads - @donmario_official_ и в TikTok - @donmario_official.

КАТЕГОРИИ