Дубайска приказка за Палома

Дубайска приказка за Палома

Като в истинска приказка от 1001 нощи Палома посрещна Новата 2024 година. Младата изпълнителка е в Дубай заедно със своето семейство и не спира да се наслаждава на прекрасното време, ласкавото слънце и изисканата храна. Палома не крие, че харесва през зимата да бъде някъде на топло, където няма сняг и студ. Радостни от това са и нейната малка дъщеричка Доника-Мария, както и вече порасналите Рая и София. Момичетата обичат да се забавляват заедно и с интерес наблюдават обитателите в един от най-големите аквариуми в света – този в Dubai Mall.
2
Голямата изненада за Новогодишните празници за Палома и семейството й бе гостуването на нейната майка и баба в Дубай. Трите дами не пропуснаха да направят заедно тур по магазините и да зарадват най-близките си с най-хубавите подаръци.
Дори и в Дубай Палома не спира да мисли за музика и за нови песни, с които да впечатли своите фенове през 2024 година. За себе си и за най-близките си хора тя си пожелава най-вече здраве, да бъдат често заедно и да се радват на красивите мигове, с които Новата година ще ги дари.

КАТЕГОРИИ