Дует Ритон: “Няма поп-фолк, има популярна музика, която обединява”

Дует Ритон: “Няма поп-фолк, има популярна музика, която обединява”

За първи път в историята на Годишните награди на телевизия “Планета”, звездите бяха посрещнати на Червения килим от водещата на предаването “Звездно”, Петя Костуркова и мениджъра на музикалната медия - д-р Хари Янакиев.
Безспорен интерес сред почитателите на поп-фолка предизвика разговора със звездния дует на музикалната сцена и в живота - “Ритон”.
Катя Михайлова не скри, че е почитател на Преслава и се надява именно тя да спечели най-желания приз при дамите.
Здравко Михайлов се намеси в разговора с уточнението, че:

“Няма поп-фолк, има популярна музика и ние сме на един от нейните прекрасни форуми. Радвам се, че имаме възможността да присъстваме на едно културно събитие, на нещо красиво на фона на прозата, която ни заобикаля напоследък. Ще съм щастлив, ако нашата фаворитка спечели”.


Феновете “се вслушаха” в прогнозите на “Ритон” и вече бяха избрали Преслава за “Певица на 2015”. Това предизвика и прочувственото слово на звездния дует:

“Седем пъти Певица на годината за последните десет години си е почти 100 % успеваемост” - заяви Здравко, а Катя допълни, че по този начин Преслава заслужава да бъде отличена за “Певица на десетилетието”.

Катя и Здравко от “Ритон” не пропуснаха да благодарят и на телевизия “Планета”, за медийното партньорство за техния предстоящ концерт “Ритон в ритъма латино” на 6 април в зала 1 на НДК. А дали Преслава също ще се включи в шоуто, скоро ще разберем.

КАТЕГОРИИ