Дуетите на 2019 в класацията “Топ 5 PlanetaOfficial”

Дуетите на 2019 в класацията “Топ 5 PlanetaOfficial”

Интересна форма за представяне на своята нова класация “Топ 5 PlanetaOfficial” предлага телевизия “Планета”. Може би ще ви изненада формулировката “2 in 1”, но тук е кодирана идеята да предложим на зрителите най-гледаните дуетни видеоклипове на 2019 година, изпълнени от двама или повече артисти на “Пайнер”. Не е изненада първото място, защото и в чарта на видеоклиповете за отминалата година “Няма да ми мине” на Галин и Лидия заемаше първа позиция.

“Влюбен съм в тази уникална песен и не мога да спра да я слушам… Преди си мислих, че “Няма да ми мине” е просто песен, с текст, който да стане известен. Сега вече разбрах, какво е да те боли и се открих в текста... Тази песен всички сме я изживели поне веднъж…”, пишат феновете в YouTube.


Дуетът на Галена с Миле Китич през 2019-та е поставен на второ място в Топ 5 и има защо. Коментарите за този балкански проект са повече от ласкави, а интересното е, че голяма част от тях идват от чужбина:

“Мощная песня, можно слушать бесконечно… Браво, браво и браво! Време је да се спајамо и певамо заједно. Словени смо!!! Браво за дует, обожавам бугарску музику и Галену тако је ово права посластица за мене, браво! Секоја чест, ќе биде голем хит. Поздрав од Македонија…”


Третото и четвъртото място в дуетната класация “Топ 5 PlanetaOfficial” за 2019 година са за Емилия и Денис Теофиков. Те ни предложиха два мини филма – “Акула и “Тръгваш си”, които истински впечатлиха зрителите:

“Пайнер” вече продуцират и късометражни филми… Ехе, то цял филм, бе!... I love Bulgaria and chalga – greetings from the Netherlands… Хайде, няма ли да има 3-та част? Кой иска 3-та част?...”


Финалът на Топ 5 е за Теди Александрова, Илиян и Борис Дали и техния видеоклип “Давай на DJ-я”.

“I love that beat, viva chalga and Bulgaria & Вalkania – from Egypt with love – Много красива… коментират меломаните и продължават: Е, най-накрая Теди с този як глас да изпее нещо без рап, много добре… Илиян вдига песента... Борис Дали да прави повече такива парчета, че му отива и ще се изстреля яко нагоре към върха… Да живее “Планета”!”

“Топ 5 PlanetaOfficial” 2 in 1 - 2019 гледайте тази вечер от 18.00 часа в програмата на телевизия “Планета” и от 20.00 часа – по “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ